Online trainen

Wilt u afvallen, er strakker uitzien, gespierder worden of gewoon uw conditie verbeteren? Via online coaching wil ik u alle comfort bieden zodat u zelf kan bepalen waar en wanneer u traint in de gym of thuis.

U heeft toegang tot uw persoonlijk trainingsprogramma waar dan ook ter wereld en tegelijk krijgt u binnen de 24 uur feedback op uw vragen. Alle oefeningen van uw programma worden toegelicht met instructies en een illustrerende video zodat ik zeker ben dat u de correcte uitvoering van elke oefening meekrijgt.

Ik sta reeds 10 jaar in het vak als personal trainer en ik heb reeds velen kunnen helpen met mijn nauwkeurig samengestelde trainingsprogramma’s. Via deze weg wil ik nog meer mensen helpen hun doelen te bereiken.

Wilt u ook met mij aan de slag? Start dan nu uw eerste 6 weken online coaching.

Gezondheid

Gezondheid is in mijn ogen, zo jong mogelijk oud worden. Niet alleen elk lichaam, maar ook elke leeftijd vergt een specifieke aanpak, dit zowel op vlak van training als van voeding en suppletie. Het is voor mij een missie om jou te helpen een balans vinden rond deze pijlers.

Mijn doel is om uw gezondheidsniveau omhoog te krikken. Gezondheid is voor mij veel meer dan vrij zijn van ziektes. Mensen accepteren te vaak dat ze gaan slapen met pijn en opstaan met diezelfde pijn. Of herkent u misschien het gevoel dat u uitgeput bent, maar u blijft zich vooruit slepen. Of u heeft last van stress en wrijft dagelijks in uw nek om die pijn te verzachten. Ik wil u tonen dat een gezond leven vol beweging en goede voeding veel meer te bieden heeft dan alleen wat fitter zijn en goed in uw vel zitten. Dit doe ik door een op maat gemaakt programma dat we samen opbouwen.

Prestatie

Prestatie kan opgesplitst worden in 2 belangrijke pijlers. Je moet zowel Fysiek als mentaal sterk staan om het onderste uit de kan te halen. Met mentaal bedoel ik aandacht schenken aan de sporter als persoon. Ik wil u leren kennen, u steunen en u helpen tot het uiterste te gaan. Dit vul ik aan met advies over de juiste voeding, de gepaste supplementen en de nodige momenten van rust en herstel.

Alles begint met een assessment waarbij u als atleet wordt getest op ‘weak links’. U moet uw lichaam zien als een team. Ze zeggen wel eens: “een team is maar zo sterk als zijn zwakste schakel”. In een team moet er een optimale samenwerking zijn tussen alle teamleden om een topprestatie neer te zetten. Zo werkt dit ook in uw lichaam. We trainen functioneel op de juiste spieren om die zwakke schakels tot uw sterktes te maken. Elke sport heeft een andere specificiteit, maar bijna elke atleet dient snel, explosief en wendbaar te zijn. Hierbij optimaliseren we het energiesysteem naar de noden van de sport zodat u in staat bent om het beste van uzelf te geven en te blijven geven.

Recovery

Deze recovery boots zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie in de spieren. Dit helpt om vermoeidheid te elimineren, ontstekingen te verminderen en het zorgt voor algemeen sneller herstel. Wanneer u traint, belast u uw spieren en veroorzaakt u kleine scheurtjes in uw spiervezels.

Deze spierscheurtjes zorgen uiteindelijk voor een verbetering van de spieren, maar in eerste instantie resulteren ze in spierontsteking en een ophoping van metabolisch afval zoals lactaat, pyruvaat, ammoniak, bicarbonaat en pH.

Er kunnen dus spierblessures voorkomen wat resulteert in een combinatie van pijn, vermoeidheid en verminderde spierkracht. Dit kan ervoor zorgen dat u niet volledig op volle kracht kan trainen. Dit is de reden waarom herstel zo belangrijk is.

Door deze recovery boots te gebruiken in uw dagelijkse training, kunt u het herstelproces versnellen dat de lymfatische en vasculaire systemen van uw lichaam op natuurlijke wijze gedurende een langere periode uitvoeren.

Pneumatische compressie verhoogt de bloedcirculatie en helpt uw ​​lichaam om opgehoopt afval in uw spieren sneller en efficiënter te verwijderen dan uw lichaam normaal kan.

Het  resultaat zal u zelf kunnen ondervinden. Uw spieren  zullen sneller genezen en herstellen.